Deskundige ondersteuning

Met een significante hoeveelheid ervaringen in verander en realisatie vraagstukken op het raakvlak van business en IT kunnen we ook capaciteit leveren om uw organisatie en/of projecten te ondersteunen. Rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of –engineer zijn ons op het lijf geschreven. Professioneel, gecertificeerd pro-actief en praktijkgericht zijn kwalificaties die u daarbij van ons mag verwachten.

Samenhang

Onze inzet garandeert een resultaat dat past bij de samenhang-der-dingen in jouw eigen werkomgeving.

Als wij capaciteit leveren om uw organisatie en/of projecten te ondersteunen, is het van groot belang dat we een aantoonbare toegevoegde waarde leveren. Met de 6 basisvragen steeds in het achterhoofd kijken wij naar de totale samenhang van onze taken en verantwoordelijkheden in relatie tot de rest van de organisatie. Alleen vanuit een samenhangend geheel kan succes ontstaan.

Wat moeten we opleveren en voor wie is het bestemd? Wat zijn de eisen waaraan het moet voldoen (Definition of Done (DoD), Definition of Ready (DoR)), en wanneer wordt het verwacht? Waarom zijn bepaalde zaken belangrijk en waar gaan ze gebruikt worden? En zo zijn er vele varianten van de 6 basisvragen die de samenhang-der-dingen duidelijk maakt en keer op keer laat zien dat de inzet van IT, behalve inpassen in de bestaande infrastructuur, ook mensenwerk is. Onze consultancy biedt een objectieve, getrainde blik op uw business die met de 6 basisvragen een onverwacht helder inzicht verschaft.

JZZ-3d levert consultancy in rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of requirementsengineer. Professioneel, gecertificeerd, pro-actief en praktijkgericht zijn kwalificaties die u daarbij van ons mag verwachten.