Controlled Development

(1 dagen/2 avonden)
‘Agile, Scrum, DevOps, Design Thinking, hoe houden we controle over de business waarde van IT op korte- en lange termijn?”

Het kennisgebied

Ontwikkelmethoden en projectmanagement veranderen in de tijd. Overtuigingen van vroeger worden aangepast naar de inzichten van vandaag. De kunst bij deze veranderingen is om het goede te behouden wanneer je een nieuwe aanpak gaat toepassen. ‘Gooi het kind niet met het badwater weg.’

Heilige Graal

Agile werken is niet de volledige oplossing voor alle aspecten van succesvol worden met IT. Hetzelfde geldt voor Dev-Ops, Safe, Design Thinkingen wat de toekomst verder nog te bieden heeft. De Heilige Graal voor systeemontwikkeling bestaat niet, er is geen ultieme oplossing. Door op een slimme manier theorieën te combineren en methoden op elkaar aan te sluiten laten we zien hoe je de successen uit het verleden kunt vergroten met de middelen uit het heden. Daarbij ontwikkelen we samen de aanpak van morgen. Niet alleen de theorie maar ook een praktisch plan van aanpak.
Integreer de voordelen van verschillende methodes in een eigen manier van werken. Het ontstaan van een nieuwe methode heeft immers veelal een grondoorzaak die ermee opgelost wordt. Is deze grondoorzaak een probleem waar je mee te maken hebt, welke nadelen heeft het oplossen van dit probleem? Controlled Development is geen nieuwe methode maar een zienswijze op de verschillende aspecten van IT-realisatie. Je ervaart de voor- en nadelen van verschillende methodieken en hoe je slimme combinaties kunt maken met bestaande middelen waarmee de impact op de organisatie beperkt is en succesvol-met-it ook geldt bij het realiseren van de IT-middelen.

Komende Praktijkgerichte trainingen

Er zijn momenteel geen toekomstige trainingen.

Inschrijven of informatie aanvragen

Praktijkgericht trainen

In deze praktijkgerichte training laten we je ervaren hoe je verschillende methoden kunt combineren en toepassen.  Samen zetten we een maatwerk actieplan op om de theorie ook in je eigen werkomgeving toe te kunnen passen.

 • Mensen met een verantwoordelijkheid voor IT gerichte veranderingen
 • Scrummasters en Product Owners die kijken naar de toekomst
 • Professionals die altijd op zoek zijn naar verbetering in de werkwijze
 • ZPP’ers die zich blijven ontwikkelen

 • Heden, verleden en toekomst van IT gericht veranderen samenbrengen
 • Veranderen in relatie tot het langer termijn business belang
 • Veranderdoelen stellen zonder een methodische voorwaarde
 • Gereedschappen hanteren en resultaten bereiken
 • Architectuur samenbrengen met Agility
 • Projectmanagement in dienst stellen van softwareontwikkeling
 • Plan van aanpak opstellen om direct toe te passen

Agility, Architectuur, DevOps, Projectmanagement, Resultaatmanagement, Samenhang, Samenwerken, Scrum, Stakeholders, Strategie, Verandermanagement, Verantwoordelijkheden, Voortschrijdend inzicht, …

De avondtraining Controlled Development betreft 2 avonden van 19:00 – 22:00 of 1 dag van 9:30 – 16:30.

In 2018 heeft JZZ-3d zijn intrek genomen in een schitterend gebouwde traditionele Betuwse vloedschuur in Kerk Avezaath (Tiel). Hierin is een moderne trainingsruimte gerealiseerd die je helemaal uit je dagelijkse werkzaamheden haalt en de gelegenheid geeft om je volledig op de training te focussen.

De investering voor al onze trainingen bedraagt per deelnemer € 375,- per dag of € 195,-  per avond.
Daarnaast bieden wij de gelegenheid om een volledige training (max. 8 personen) te reserveren voor een vast bedrag van € 750,- per dagdeel.

– Avond training Controlled Development: € 390,- per persoon

– Dag training Controlled Development: € 375,- per persoon

– Volledige Controlled Development  training: € 1.500,- per training (max. 8 personen)

Impressie van de Controlled Development discussie sheets

Praktische zaken

Al onze trainingen worden gegeven in kleine groepen (4 – 8 personen) zodat voor iedereen een praktische vertaling van theorie naar praktijk gemaakt kan worden. Alle trainingen hebben tevens een belangrijke ‘hands-on’ component om direct een terugvertaling van theorie naar praktijk te kunnen maken.

Wij bieden open inschrijvingen aan in zowel een dag variant (9:30 – 16:30) als een avond variant (19:00 -22:00). Vanzelfsprekend kan een training ook nog op locatie verzorgd worden zoals je van ons gewend bent.

De investering voor al onze trainingen bedraagt per deelnemer € 375,- per dag of € 195,-  per avond.
Daarnaast bieden wij de gelegenheid om een volledige training (max. 8 personen) te reserveren voor een vast bedrag van € 750,- per dagdeel.

Al onze trainingen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van een generieke theoretische behoefte die we tijdens de training terugvertalen naar persoonlijke behoeftes. Wanneer er een specifieke behoefte is, een veranderdoel of een specifieke implementatie van een theorie of model kunnen wij hiervoor maatwerk trainingen aanbieden. Wij adviseren over de onderwerpen, de opbouw en de terugvertaling waarmee de gedefinieerde doelstellingen bereikt kunnen worden.

 Dit is wat ik zoek:

Registreer    –   Informatie aanvragen 

Inschrijven of informatie aanvragen