JZZ-3d voor de branche Detachering en Consultancy

Wanneer uw businessmodel afhankelijk is van de inzet van professionals dan vertegenwoordigen uw medewerkers uw feitelijke bedrijfskapitaal. Dit bedrijfskapitaal wil zich graag ontwikkelen. Met de trainingen van JZZ-3d Training krijgen uw medewerkers direct toepasbare kennis gecombineerd met een aanpak hoe ze dit binnen hun opdracht(en) kunnen implementeren. Uw professionals worden breder inzetbaar, bouwen aan een praktijkgericht CV en ervaren de voldoening van succes in hun opdrachten.

Uitstekende werkgever

Wij helpen u uw rol als uitstekende werkgever te onderstrepen met maatwerk trainingen waarbij we uw unieke bedrijfsaanpak combineren met waardevolle kennis van theorieën, methoden en technieken.

Inhoudelijk bieden we u een benadering vanuit ‘de samenhang der dingen’ omdat geen enkele theorie, methode of techniek geïsoleerd toepasbaar is. De kennis en ervaring van uw professionals vormen het startpunt van onze training waarbij we ze uitdagen om buiten bekende grenzen naar toepassingen te kijken in combinatie met alles wat er in hun werkomgeving speelt. JZZ-3d Training helpt u bij het implementeren van een unieke service en dienstverlening waarvoor klanten nog vaak terugkomen.

Onze avondprogramma’s stellen u is staat uw professionals een opleiding aan te bieden zonder dat dit in de knel komt met de projecturen die uw klanten van hen verwachten. Daarbij hebben we een eigen training locatie, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Trainingsoverzicht

Komende Praktijkgerichte trainingen

Er zijn momenteel geen toekomstige trainingen.

Netwerk

Wij kennen de markt van detachering en consultancy omdat we hier al sinds de vorige eeuw ervaring mee hebben. We hebben een goed netwerk en beschikken over een brede expertise. Heeft u voor een bepaalde rol zelf geen mensen en wilt u de rol wel graag vervullen, ook dan kunnen we u helpen. Denk daarbij aan rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of –engineer. Vanzelfsprekend acteren we onder uw label, en mag u een betrokken en professionele werkwijze van ons en onze netwerkpartners verwachten. We kennen het belang van het netwerk en het gunnen, en we gunnen u graag uw positie bij uw klant. Wij zijn pas tevreden als uw klant tevreden is.

Passende dienstverlening (Wat)

Trainingen

Al onze trainingen gaan uit van de samenhang-der-dingen. Dat wil zeggen dat we een specifieke methode of techniek altijd aanleren in de context van de praktijk waarin ook ander methoden en technieken worden toegepast. Wij leren onze studenten te redeneren vanuit succes, daadwerkelijke toepassing en het belang van stakeholders. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het soms maar zoals het kan. Voor ons is dit een logische terugvertaling van de theorie naar de weerbarstige praktijk waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.  Kom onze succesformule ervaren, met uw branche in gedachten hebben we dit jaar voor al onze trainingen ook een avondprogramma.

Ga naar trainingsoverzicht

Project Start Architectuur

U heeft een project aangenomen waarbij het resultaat in de omgeving van de klant moet passen. U heeft behoefte aan inzicht in hoe de verschillende stakeholders, processen en producten elkaar beïnvloeden. Wij zetten voor u een Start Architectuur (link naar artikel op informatiepagina of blog) op voor een informatie domein, een project of een organisatieverandering. Hiermee heeft u het instrument in handen voor een gecontroleerde projectrealisatie. Archimate, BPMN, UML Links naar externe pagina’s) zijn een paar van de meest gebruikte modelleertalen die we in kunnen zetten voor uw Project Start Architectuur.

Ga naar Enterprise Architecture

Consultancy

JZZ-3d heef een significante hoeveelheid ervaringen in verandervraagstukken en het realiseren van oplossingen. We werken op basis van een Agile aanpak of juist volgens een meer klassieke werkwijze. Op het raakvlak van business en IT kunnen we u helpen met tijdelijke expertise om uw klantorganisatie en/of projecten te ondersteunen. Rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of –engineer zijn ons op het lijf geschreven. Professioneel, gecertificeerd pro-actief en praktijkgericht zijn kwalificaties die u daarbij van ons mag verwachten.

Ga naar Consultancy