Sinds 2007

JZZ-3d is in 2007 gestart door Jef Bergsma. Vanaf de eerste dag is gewerkt vanuit een besef dat een vakgebied om vakmensen vraagt en vakmensen snappen de samenhang van hun vak met dat van andere vakmensen. Deze overtuiging gecombineerd met een brede praktijkervaring en een aanstekelijk enthousiasme hebben al veel klanten geholpen grote stappen te maken op de weg naar succesvol-met- IT.

Vanuit de overtuiging dat je iemand beter kunt leren hoe hij het zelf moetdoen dan het voor hem te doen, trainen wij mensen praktijkgericht. Alle trainingen  zijn ontwikkeld op basis van jarenlange werkervaring en de zes basisvragen. Wij leveren deze trainingen en zelfs maatwerk, op het gebied van Enterprise Architectuur, Requirements, Ontwikkelmethodieken, Ontwerpen en Modelleren. Bij de samenstelling sluiten we aan op de benodigde agility (aanpasbaarheid en flexibiliteit) van de organisatie en behoefte aan (project)besturing.

JZZ-3d Training logo 2018

Een logisch gevolg van de samenhang-der- dingen benadering is dit in kaart te brengen. Naast training op het gebied van Applied Enterprise
Architectuur bieden we dan ook de mogelijkheid om een initiële opzet door ons te laten maken van uw samenhang-der- dingen ook wel Enterprise Architectuur genoemd.
We inventariseren de informatie die u voor uw context nodig heeft. Het maakt daarbij niet uit of dit nu een project, afdeling of de hele organisatie is.
We zetten de informatie zodanig op dat dit door uzelf gebruikt en onderhouden kan worden. Alle informatie wordt op een interactieve manier gepresenteerd
en aan u overgedragen.

JZZ-3d Enterprise Architecture logo 2018

Met een significante hoeveelheid ervaringen in verander- en realisatie vraagstukken op het raakvlak van business en IT kunnen we ook capaciteit leveren om uw organisatie en/of projecten te ondersteunen. Rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of –engineer zijn ons op het lijf geschreven. Professioneel, gecertificeerd pro-actief en praktijkgericht zijn kwalificaties die u daarbij van ons mag verwachten. Daarbij werken we met zelfstandig, gemotiveerde zelfstandige professionals die deel uitmaken van de JZZ-3d community of zich in ons netwerk bevinden.

Neem direct contact me ons op

Overtuiging

 • Goed of niet
  Wij doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. Daarmee ontvangt u een enthousiaste dienstverlening die vanuit een intrinsieke motivatie altijd van hoog niveau is.
 • Werkend resultaat
  We werken vanuit de samenhang-der- dingen, dat wil zeggen dat we ons richten op een onderwerp in zijn volledige context. Daarmee zijn onaangename verassingenachteraf tot een absoluut minimum beperkt.
 • Financiële balans
  Onze dienstverlening is eerlijk en transparant. Wij leveren uitstekende diensten voor een redelijke vergoeding. Ieder jaar meer winst maken is niet onze doelstelling.
 • Samen
  We delen de verantwoordelijkheid voor succes. Wij leveren kennis, ervaring, capaciteit en (didactische) vaardigheden, u levert uw verwachtingen en informatie over de opdracht. Samen zorgen we ervoor dat u succesvol-met- IT wordt.

Betuwse Vloedschuur

Wij zijn trots dat we met ingang van 2018, naast de ‘in-house’ trainingen, ons volledige programma ook aan kunnen bieden op basis van open inschrijving. Vanaf dit jaar hebben wij onze eigen opleidingslocatie in een schitterende traditionele vloedschuur tussen de Betuwse fruitbomen. Deze inspirerende omgeving stelt u in staat om te focussen op de training zonder afleiding van de dagelijkse werkzaamheden. Uw persoonlijk rendement wordt daarmee nog hoger.