Waar zijn wij te vinden?

In 2018 heeft JZZ-3d zijn intrek genomen in een schitterend gebouwde traditionele Betuwse vloedschuur. Hierin is een moderne trainingsruimte gerealiseerd die je helemaal uit je dagelijkse werkzaamheden haalt en de gelegenheid geeft om je volledig op de training te focussen. Centraal gelegen in de Betuwe bij Kerk Avezaath (Tiel) zijn we eenvoudig bereikbaar met de auto (A15 afslag 32) en ook met het openbaar vervoer en 900 meter wandelen zijn we prima bereikbaar.

Neem direct contact met ons op
FAQ items aan het laden...

Betuwse Vloedschuur

De Betuwse vloedschuur is een traditionele houten schuur met houten spanten en een overstekende rieten kap. De term vloedschuur komt voort uit het feit dat in oude tijden de Linge met enige regelmaat buiten haar oevers trad. Hierdoor is de vruchtbare kleigrond ontstaan. Nadeel was natuurlijk dat de landerijen af en toe onder water stonden. Om het vee droog en gezond te houden werd hiervoor een schuur op een terp gebouwd zodat het vee in ieder geval droog kon staan.

Onze vloedschuur is onderdeel van boerderij de ‘Hamse Stede’ en is traditioneel vormgegeven en bijna helemaal nieuw neergezet. Binnen vindt u de traditionele spantconstructies, een moderne verwarmde vloer en uitstekende presentatie faciliteiten. Een huiselijke sfeer die uitnodigt tot een interactief samenzijn.