Zelfstandig en Professioneel

U heeft een goede opleiding gehad, u heeft werkervaring en u heeft het idee dat u het nog beter kunt. De wereld om ons heen functioneert meer en meer in samenhang. Opdrachtgevers verwachten verregaande kennis en inzichten waarmee u ze verder kunt helpen. Wat betekent dit voor uw dienstverlening, hoe bereid u zich hierop voor? Maak kennis met JZZ-3d, wij bieden u o.a. trainingen die aansluiten bij uw kennis en ervaring. U krijgt daarbij ruimschoots de gelegenheid met ons een aanpak te ontwikkelen die u in uw carrière verder brengt. Behalve als trainer willen we ook graag een klankbord voor u zijn zodat u zich verder kunt ontwikkelen.

Waarde toevoegen

U brengt uw behoefte aan kennis en uw praktische uitdagingen mee en wij bieden u de theorieën, methoden en technieken met een praktisch toepasbare aanpak passend bij uw uitdagingen. Samen zorgen we voor een persoonlijke ontwikkeling waarmee uw marktwaarde stijgt. Wij zorgen ervoor dat u het geleerde direct kunt toepassen. Geen lange termijn investering maar vanaf dag één waarde toevoegen.

Met een investering van een paar dagdelen opent u vakinhoudelijke mogelijkheden waarmee u verder kunt. Wij delen onze praktijkervaring met u en voeren in een veilige omgeving de inhoudelijke discussie over hoe u uw aanpak kunt verbeteren. Als professional is het volgen van een opleiding vaak lastig te combineren met uw werkzaamheden. Staan de huidige werkzaamheden het niet toe om een aantal dagdelen een training te volgen, dan hebben we voor u ons avondprogramma.

Trainingsoverzicht

Komende Praktijkgerichte trainingen

Er zijn momenteel geen toekomstige trainingen.

Netwerken

We kennen de markt van de ZZP’er en zelfstandige professionals omdat we hier al sinds de vorige eeuw ervaring mee hebben. We hebben een goed netwerk en beschikken over een brede expertise. Daarmee brengen we mensen samen die zich met dezelfde vraagstukken bezighouden . Denk daarbij aan onderwerpen als Enterprise Architectuur, Procesontwerp, Requirement Kwaliteitszorg, e.d. We kennen het belang van het netwerk en het gunnen en we gunnen u graag uw positie bij uw klant. Zoekt u zielsverwanten, wilt u uw kracht als zelfstandige behouden en gelooft u ook in de kracht van het netwerk? Kom dan eens praten.

Passende dienstverlening (Wat)

Trainingen

We bieden als onafhankelijke partij unieke traingen die praktisch toegevoegde waarde bieden. Daarbij werken we samen met professionals uit de praktijk die weten hoe je een methode of theorie terugvertaalt naar de weerbarstige werkelijkheid.

Bent u op zoek naar een dergelijke training dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem bijvoorbeeld onze training Agility, de sleutel tot succesvolle IT-ontwikkeling. Het centrale thema daarbij is:

Mensen en interactie moeten worden gecombineerd met een lange termijn resultaatvisie.’

We kijken over de grenzen van de verschillende agile methodieken in relatie tot gewenste en geleverde resultaten. We evalueren de ervaringen en verkennen hoe u als professional uw klanten hierin verder kunt hepen.

Ga naar trainingsoverzicht

Werken als trainer

Wellicht bent u zelf iemand die de rol van trainer op deze manier in kan en wil vullen. Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team, binnen het huidige training aanbod maar ook voor een uitbreiding in het aanbod. We werken met zelfstandige partners en delen ons netwerk en de voorzieningen. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen ontdekken wat de toekomst ons brengt.

Ga naar contactpagina

Delen om te kunnen vermenigvuldigen

Als zelfstandig ondernemer is een goed netwerk van onschatbare waarde. Klantwaarde ontstaat als je een klant kunt helpen, of je de uitvoering nu zelf doet of door iemand uit het netwerk laat doen. Wij nemen graag goede professionals op in ons netwerk om te kunnen koppelen aan klanten. Door onze netwerken te delen ontstaat een typische win-win situatie. Wij zijn actief op het gebied van

  • Enterprise Architectuur,
  • Procesontwerp,
  • Businessanalyse,
  • Requirementsengineering,
  • Testen,
  • Kwaliteitszorg.

Hebben we een match, neem dan contact met ons op:

Ga naar contactpagina